yoga and surfing in morocco!

yoga and surfing in morocco!

More adventures coming up soon!
This is what a glorious week of surfing and yoga in Taghazout, Morocco looks like:

The package includes everything you need: lovely rooms, free wi-fi, a great rooftop terrace, nutritious breakfast, great packed lunch for the beach and tasty dinners four nights a week (the other nights we go out to affordable and cozy restaurants – with lots of vegetarian options). We’ll practice yoga on the rooftop in the morning and before dinner, get driven to the best surf spots, get wetsuits, boards and lessons if required, surf and relax all day. Oh, apart from when we take a trip to the hammam, the souk or a lovely river valley with azure pools – included in the package!

Mint Surf Morocco really does everything to ensure that their surf crowd has the best time. Everything from airport pick-up to gear to delicous lunch sandwiches. They have a wonderful team of surf instructors and guides that really do their best to keep you safe, happy and quickly improving on the waves. I’ve surfed with them before, so I’m not just claiming this because they have top reviews on TripAdvisor (the are rated as the #1 attraction in Taghazout).

There’s a variety of packages to choose from, depending on your needs. If you’re an experienced surfer with your own board you’ll get driven to the best breaks of the day, but you won’t have to pay for surf lessons, of course. If you’re a beginner or want to improve your surfing, there are packages tailored for that. You can even come and just do yoga, and then relax on the beach.
The full beginner package is just 4950NOK/575 EUR! The other packages vary, depending on your needs. Contact me for more details!

The package includes five full days of yoga and surfing, and depending on your arrival and departure times, we can get a bit of yoga and maybe even some surfing in on the first and last day too. I am open for requests and will do all I can to help you with alignment, breathing, meditation or with whatever you are curious about or would like to focus on.

The typical day will look like this:

7.30 Yoga on the rooftop.
8.30 Breakfast
9.00 Departure to the surf

All day at the beach!
Yoga to warm up and surf lessons if you’ve booked that package.
You can take breaks from the surfing whenever you like, to read a book or do more yoga.
We get sandwiches, fruit and soft drinks at the beach, and I will also give talks on yoga philosophy, meditation etc. when we are gathered under the umbrellas.

We’ll arrive back at the riad in the afternoon, with plenty of time for yoga, shower and relaxation before dinner.

Plane tickets are not included, but you can find really reasonable flights.
If you’re flying from Norway, you can get directly to Agadir with Norwegian. You can also fly to Marrakech and get a transfer (actually a comfy and scenic three hour bus ride). Other routes are possible too, of course! I’d be happy to help you with suggestions.
Get in touch on kari@yogini.no

wheel in the waves

13 Comments

 1. Hei! Vi vil være med til Marokko! Vi er jeg og kjæresten. Egentlig mest på grunn av yogaen og (forhåpentligvis litt sol), men plutselig ble ønsket om å lære å surfe også vekket gitt! Jeg lurer bare på.. Kanskje jeg er litt fordomsfull, men jeg har en følelse av at sånne surfeopplegg tiltrekker mange ungdommer som egentlig helst vil på fest. For vi vil bare slappe av og gjøre masse yoga, kanskje meditere, du skjønner. Men litt leking i bølgene er veldig velkomment! Så hvordan er opplegget, er det sånn at man er en gruppe også skal man være supersosial? Eller kan man gjøre litt som man vil? Er det noe fint å se på i området eller er det bare surfing som gjelder? Jeg har aldri vært på en sånn type tur, så jeg er ikke veldig erfaren akkurat. Er det du som instruerer på yogaen? (har vært på mange av timene dine, du er veldig flink 🙂 Ja, nå ble dette kanskje litt rotete, men jeg har i hvert fall sjekket sidene til mintsurf og det ser jo veldig bra ut! Regner med at det er det stedet under “surf camp” vi skal bo på? Og man sørger for billetter selv ikke sant, til Agadir?

  Sånn, vi kan jo starte med dette, så får vi se 🙂

  Hanna

  Reply
  • Hei Hanna!
   Supert at du vil bli med, og supert med spørsmål om turen. Dette er ting jeg tipper flere lurer på!
   Litt av grunnen til at jeg har valgt akkurat Mint Surf i Taghazout er at det ikke er et partysted! 🙂 Jeg var der i fjor på denne tiden, og da var det deilig og rolig. De fleste ihuga surferne er slitne etter en lang dag i bølgene og vil gjerne tidlig opp for å komme seg i vannet igjen. Herlig 🙂 Jeg var der sammen med ei venninne på min alder (midt i tredveåra). Vi var veldig fornøyde, begge to, og fant virkelig roen! Hotellet er det du ser på linken, ja. Fine dobbeltrom og et basseng det er deilig å slappe av ved. Så ikke hostell med køyesenger slik mange andre surfcamper har. Det gjør også at man helt fint kan trekke seg tilbake på rommet sitt (eller ved bassenget eller på en terrasse) og bare lese en bok på kvelden. Ikke noe noe sosialiseringspress her i gården! Jeg elsker å ha tid for meg selv, så jeg har full forståelse for andre som ønsker seg det.
   I Taghazout er det ikke skrekkelig mye å se annet enn masse, deilig strand. Men det er et koselig, lite sentrum. Det er mulig å kjøpe arganolje og håndtverk der, og det er noen kaféer og restauranter. Det er heller ikke langt å dra inn til souken (bazaren) i Agadir, og det blir mulighet for en utflukt opp til en superfin dal med en elv og klare, grønne kulper Paradise Valley). Dessuten drar man en tur i marokkansk hammam (badehus). Det går også an å bestille massasje og andre spa-behandlinger i resepsjonen på hotellet. Ikke helt sikker på om man får dem på hotellet eller et sted i nærheten. En annen fin ting er at det ikke så langt til Marrakesh, så hvis man vil dra dit før eller etter uka med yoga og surfing, er det helt mulig. Jeg gjorde det sist gang, og dro også inn i Atlasfjellene og ørkenen. Nydelig!
   Det er jeg som skal undervise yoga, ja 🙂 Og jeg kommer til å ha med både meditasjon, pusteteknikker og yogafilosofi, noe jeg ikke får så mye tid til i klassene ellers. Det er forøvrig helt valgfritt om man vil surfe! Det går an å komme for å bare gjøre yoga og slappe av på stranden eller ved bassenget. Men jeg anbefaler surfing på det varmeste, altså! Jeg er ikke noe flink, men det er kjempegøy likevel.
   Man kjøper flybillett selv, ja. Norwegian flyr direkte! Så ordner Mint Surf henting på flyplassen i Agadir.

   Håper du fikk svar på det du lurte på! Det er bare å komme med flere spørsmål 🙂

   Reply
 2. hej! det här låter ju superkul!! jag vill med till marocko! Hur fungerar det? Ska man boka via dig eller på mint surf marroccos page? 🙂

  Reply
  • Heihei!
   Supert!
   Du kan booke hos meg! Jeg sender deg en epost 🙂

   Reply
 3. Hei!

  Jeg bare lurer på hvor mange plasser det er, og når fristen for å melde seg på går ut? Høres ut som et supert opplegg 🙂

  Reply
  • Hei Oda!

   Jeg har litt begrenset med plasser, men har i alle fall plass til fire stykker til! 🙂 Så det er bare å hive seg med. Har ikke egentlig satt noen påmeldingsfrist, men det er lurt å ikke vente for lenge siden prisen på flybilletter kan gå opp, og plassene kan fylles opp. Bare å si fra når du har fått tenkt deg litt om.

   Reply
   • Ok, da skal jeg bestemme meg raskt 🙂 Men hvor fant du flybilletter, de billigste jeg finner er 1200 bort og 2200 hjem igjen.

    Reply
    • Jeg kikket på billetter hjem med Norwegian fra Marrakech. Onsdag er den billigste, tror jeg. Sjekk også Skyscanner 🙂

     Reply
 4. Hei igjen! Hvis det er flere ledige plasser så vil jeg gjerne booke en plass 🙂

  Reply
  • Det er det! Velkommen skal du være! 🙂 Jeg sender deg en epost!

   Reply
 5. Hei – har du ledige plasser for 2 – 28/3 – 4/4 – bra rom – etc – mest interessert i yoga – men også surf – vh Jens

  Reply
  • Heihei!

   Ja, det er fortsatt ledige plasser. Jeg sender deg en epost 🙂

   Reply

Trackbacks/Pingbacks

 1. winter survival guide | Yogini - […] real escape. Come with me to Morocco for a week of yoga and surfing (if you just want to…

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *